E18 Bygdølokket og E18 Maritim
Bygdølokket bomstasjon og Maritim bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bygdølokket registrerer trafikken ut av Oslo og Maritim registrerer passeringer inn mot Oslo. Tilsammen blir det betaling begge veier. Bygdølokket bomstasjon vil være plassert på E18 retning vest etter Bygdølokket.

E18 påkjøring fra Sjølyst
Bomstasjonen E18 Påkjøringsrampe er en del av Osloringen. Bomstasjonen er plassert på påkjøringsrampen til E18 fra Sjølyst retning Oslo. Påkjøringsrampen er enveiskjørt og passeringer registreres i retning Oslo.

Drammensveien
Drammensveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen er plassert i Drammensveien på Skøyen like ved rundkjøringen ved Thune trikke- og bussholdeplass

Karenslyst Allé
Karenslyst Allé bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Karenslyst Allé ved Tyskestrandveien på samme sted dagens stasjon.

Fritjof Nansens vei 
Fritjof Nansens vei bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Fritjof Nansens vei ved Frognerparken der veien møter Middelthuns gate.

Sørkedalsveien
Sørkedalsveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Sørkedalsveien mellom Majorstakrysset og Thaulows vei.

Slemdalsveien
Slemdalsveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Slemdalsveien ved Frøen T-banestasjon.

Store Ringvei Gaustad
Bomstasjonen Store Ringvei Gaustad er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Dagens bomstasjon vil bli stående. Den er plassert på Ring 3, 500 meter fra Ullevål stadion og det vil bli satt opp en ny stasjon som registrerer passeringer vestover.

Rv4 Linderud
Rv4 Linderud bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i RV4 Trondheimsveien ved Linderud.

RV163 Veitvet
Dagens Østre Aker vei bomstasjon bytter navn til RV 163 Veitvet og er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert på Østre Aker vei ved Veitvet og det vil bli satt opp en ny stasjon som registrerer passeringer nordover.

Alfaset 3 Industrivei
Alfaset 3 Industrivei bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Alfaset 3 Industrivei ved Alnabru og Alfaset gravlund og kapell

E6 Alnabru 
E6 Alnabru bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert på E6 ved Alnabru like ved Alna senter. Denne bomstasjonen vil erstatte dagens bomstasjoner som ligger 500 m nærmere byen i Djupedalsveien og på Ulven. 

E18 Mosseveien
E18 Mosseveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Dagens bomstasjon ligger på E18 Mosseveien ved Bekkelaget. Den nye stasjonen flyttes 100 m nærmere byen.

Sandstuveien
Sandstuveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen flyttes 100 m fra broen over E6 til Sandstuveien på Ekebergsiden av E6.

Lambertseterveien
Lambertseterveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Dagens bomstasjon i Lambertseterveien på Abildsø flyttes til Lambertseterveien på Lambertseter rett på andre siden av E6. Dagens bomstasjon ved påkjøringsfeltet fra Lambertseter retning Oslo vil fjernes.

E6 Europaveien
E6 Europaveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen skal plasseres på E6 ved Lambertseterveien 50 m sør for dagens bomstasjon og vil registrere passeringer i begge retninger. 

Avkjøring til Lambertseter
Avkjøring til Lambertseter bomstasjon er en del av Osloringen. Ettesom dette er en avkjøringsrampe er det kun innkreving i en retning. Bomstasjonen skal plasseres på avkjøringsrampen fra E6 nordover til Abildsø og Lambertseter.

Strømsveien
Strømsveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert på samme sted som dagens stasjon i Strømsveien mellom Alnabru og Alfaset.

Tvetenveien
Tvetenveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Tvetenveien ved Trosterud t-banestasjon.

Kongsveien
Kongsveien bomstasjon er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Kongsveien ved Sportsplassen stasjon på Ekerbergbanen.

Ekebergveien
Ekebergveien er en del av Osloringen og det blir betaling begge veier. Bomstasjonen vil være plassert i Ekebergveien ved Ekeberg idrettshall.