Ljansbruveien bomstasjon 
Ljansbruveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling i retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge mellom Hvervenbukta og avkjøringen til Ingierstrand.

E18 Fiskevollbukta
E18 Fiskevollbukta bomstasjonen er en del av Bygrensen og det blir betaling i retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge på E18 ved Fiskevollbukta rett før avkjøringen til Holmlia og Nordstrand. 

Rosenholmveien
Rosenholmveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge ved innfartsparkeringen på Rosenholm togstasjon. Parkeringsplassen vil bli fysisk delt i to og ha to innkjøringer til parkeringsplassen, slik at du kan parkere på togstasjonen uten å passere bomstasjonen enten du kommer fra Oslo eller Viken.

Fjellveien 
Fjellveien bomstasjonen er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge i Prinsdal.

Skiveien
Skiveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge langs Skiveien i Prinsdal.

E6 Taraldrud
Bomstasjonen er en del av Bygrenseringen og har betaling i retning Oslo. Bomstasjonen ligger på E6 nord for trafikkstasjonen på Taraldrud og har betaling i retning Oslo.

Enebakkveien
Enebakkveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge etter Sværsvann dersom man kjører i retning Oslo.

Rv4 Skillebekk
Rv4 Skillebekk bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge i Trondheimsveien helt nord i Groruddalen mellom Gamle Trondheimsveien og Ragnhild Schibbyesvei.

Rv163 Stovner
Rv163 Stovner bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge på Østre Aker vei ved Stovner.

Høybråtenveien 
Høybråtenveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge ved Lørenskog stasjon. Parkeringsplassen vil bli fysisk delt i to, slik at du kan parkere på togstasjonen uten å passere bomstasjonen enten du kommer fra Oslo eller Viken.

Starveien
Starveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge i Starveien på Høybråten rett nord for E6.

E6 Furuset
E6 Furuset bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge på E6 ved Furuset.

Karihaugen
Karihaugen bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge der Karihaugveien blir Solheimsveien, helt på grensen mellom Oslo og Viken.

Gamleveien 
Gamleveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det blir betaling retning Oslo. Bomstasjonen skal ligge mellom Ellingsrud og Visperud.

Griniveien
Griniveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen ligger ved broen over Lysakerelven på Bærumsiden av grensen.

Bærumsveien 
Bærumsveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling i retning Oslo. Bomstasjonen ligger i Bærumsveien like før du kommer til broen over Lysakerelven 300 m etter krysset ved Vollsveien i retning Oslo

Strandveien
Strandveien bomstasjon er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling i retning Oslo. Bomstasjonen ligger i Strandveien like før du kommer til rundkjøringen ved Lysakerelven

 Lysaker til E18, felt 2
Bomstasjonen, Rampe Lysaker til E18, felt 2 er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling i retning Oslo. Bomstasjonen ligger på påkjørselen til E18 retning Oslo ved Lysaker like før tunnelen.

Rampe Lysaker til E18 
Bomstasjonen, Rampe Lysaker til E18, er den del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen er plassert på påkjørselen til E18 retning Oslo ved Lysaker like før tunnelen.

Rampe Fornebu til E18
Bomstasjonen, Rampe Fornebu til E18, er den del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen er plassert på påkjørselen til  E18 retning Oslo ved Lysaker når du kommer fra Fornebu

Pårampe Granfoss fra Fornebu
Bomstasjonen, Pårampe Granfoss fra E18, er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen er plassert på påkjørselen til Ring 3 retning Granfoss når du kommer fra Fornebu.

Pårampe Granfoss fra E18
Bomstasjonen, Pårampe Granfoss fra E18, er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen er plassert på avkjørsel fra E18 til Ring 3 retning Granfoss.

E18 Hovedløp
E18 Hovedløp bomstasjon er en del av Bygrensen og det vil fortsatt være betaling retning Oslo. Bomstasjonen er plassert på E18 retning Oslo Like før du kommer til Lysaker.